Bigday Foodvalley regio is een samenwerking van:

Bedrijven

Toekomst

Organisaties die deelnemen aan Bigday Foodvalley regio zijn wat ons betreft fantastisch! Zij zetten zich in om de jongeren kansen te geven en daar zelf ook de vruchten van te plukken. Immers: een goede arbeidsmarkt bepaalt het succes van het bedrijf. Het duo mbo-studenten dat u op Bigday Foodvalley regio ontvangt, gunt u een beetje van uw waardevolle tijd in uw organisatie. Mbo-studenten ervaren een welkom gevoel in de regio en door de interessante netwerkstellingen die u met elkaar bespreekt wordt het gesprek gegarandeerd succesvol! Natuurlijk kunt ook iets van uw bedrijf laten zien.

Samenwerking

De samenwerking van onderwijsinstellingen, bedrijfsleven en mbo-studenten zorgt ervoor dat we een nieuw, slim netwerk aanleggen. We gaan uit van positiviteit, want dat brengt kansen in beeld die anders verborgen zouden blijven. 

Programma

Als u met uw bedrijf deelneemt aan Bigday Foodvalley regio ontvangt u een duo mbo-studenten. Zij komen bij u langs voor een (door hen) goed voorbereid netwerkgesprek met u. U kunt gewoon op uw locatie blijven. Het enige dat u hoeft te doen is beschikbaar te zijn tussen 13.00 uur en 14.30 uur. 

Met uw organisatie deelnemen aan Bigday Foodvalley regio 2019?

UPDATE 21-2-’19: Aanmelden helaas niet meer mogelijk. Meedoen in 2020? Mail naar info@bigdayfoodvalley.nl!